Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Regulaminem.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Strona główna      O firmie      Kontakt      Płatności      Regulamin
Login      Hasło  
Ceny rabatowe "1,8%" (gotówka, przelew, raty, leasing)     Ceny bez rabatu (pł. kartą w sklepie lub przez Internet)

Wersja do drukuWersja do druku

Klawiatury / Endorfy (bez myszki)

Endorfy Thock TKL Pud Kailh BL RGB [EY5A004]




Kliknij, aby powiększyć


Kliknij, aby powiększyćKliknij, aby powiększyćKliknij, aby powiększyćKliknij, aby powiększyćKliknij, aby powiększyćKliknij, aby powiększyć 

Nasza cena: 294.00



Cena netto: 240.98 zł
Kod produktu: klstaEndEY5A004
Producent: Endorfy
Gwarancja: 24 mies.




Dane Techniczne

Rodzaj produktu : klawiatura

Typ klawiatury : mechaniczna

Kategoria klawiatury : TKL

Kolor : czarny

Wymiary [mm] : 361.5×140×42.5

Liczba klawiszy [szt.] : 87

Rodzaj przełączników : Kailh Blue RGB

Kolor przełączników : niebieski

Materiał klawiszy : PBT

Technologia wykonania klawiszy : double shot

Kolor klawiszy : mleczno-czarny (pudding)

Rodzaj podświetlenia : RGB

Łączność

USB : USB (pozłacany), długość przewodu: 1,8 m

Kompatybilność

Windows : tak

macOS : tak

Linux : tak

Oprogramowanie : tak (opcjonalne)

Klawiatura Thock TKL Pudding Blue to przyjaciel fanów technologii i graczy. Ma niewiele ponad 42 cm szerokości, więc spokojnie zmieści się nawet na małym blacie. Zaoszczędzi też miejsce na dodatkowe gadżety na przykład stojak na designerskie słuchawki albo statyw pod mikrofon.

Z myślą o wielogodzinnych rozmowach przed kamerą daliśmy jej klawisze Pudding z podświetleniem ARGB.





Pomimo dołożenia wszelkich starań nie gwarantujemy, że wszystkie zamieszczone dane techniczne nie zawierają błędów, które nie mogą być jednak podstawą do ewentualnych roszczeń. W razie jakichkolwiek wątpliwości przed podjęciem decyzji o zakupie prosimy o kontakt z handlowcem.


Zgłoś błąd w opisie produktu | Wyślij zapytanie na temat produktu